Portfolio

Visueel ontwerp

Texo Trade Services

Nieuwe huisstijl Texo Trade Services doorvoeren in stationery

KLANT: Texo Trade Services

ROL: nieuwe huisstijl TTS doorvoeren in stationery

Aanleiding project

Texo Trade Services (TTS) is een bedrijf dat zich richt op onder andere transfer print media, digitaal bedrukt textiel en gerelateerde artikelen. Jaren geleden had ik al een aantal klussen voor TTS gedaan maar door aanhoudende groei van TTS is daar later speciaal iemand voor in dienst genomen. Door ziekte van deze persoon werd mijn hulp recent weer voor een korte periode ingeroepen.

Het project zelf

TTS had door een extern bureau een nieuwe huisstijl laten ontwikkelen. Dit bureau heeft alleen een briefontwerp en een visitekaartje opgeleverd. Op basis van deze bestanden moest de gehele huisstijl doorgevoerd worden in allerlei uitingen. Denk bij deze uitingen aan advertenties, banners, enveloppen, displays enzovoort, enzovoort. 

Mede door de tijdsdruk is besloten om op afstand te werken. Concreet betekent dit dat ik kon inloggen vanuit mijn eigen locatie in het systeem van de opdrachtgever. Daar kon ik de bestanden vinden die aangepast moesten worden en zodra dat gebeurd was, kon ik de aangepaste bestanden weer terugzetten in het systeem. TTS gaf overigens steeds aan welke bestanden ze op dat moment aangepast wilden hebben.

Ik heb ook nog een huisstijlboek geschreven waarin kort en bondig beschreven staat hoe TTS met alle uitingen moet omgaan om zo eenheid in de communicatie voor elkaar te krijgen.

Resultaten van het project

Ondanks de grote tijdsdruk is dit voor beide partijen een zeer prettig project geweest. TTS gaf aan dat de duidelijke communicatie in combinatie met het slim gebruikmaken van de technische mogelijkheden zeer goed bevallen is.

Interesse?

Bel of mail voor meer informatie!

Contact informatie

Margo Westgeest
Javastraat 2k, 3312 XH Dordrecht

06 – 48 08 29 78
mail@margowestgeest.nl
www.margowestgeest.nl

Social media

Stuur een bericht