Portfolio

Project management

Syntrus Achmea

Website splitsing Syntrus.nl naar Achmea Real Estate en Achmea Mortgages.

KLANT: Syntrus Achmea

ROL: projectleider, contentmanager en visueel ontwerper splitsing website syntrus.nl naar 2 nieuwe websites

 

Aanleiding project

Syntrus Achmea zal worden opgesplitst in twee nieuwe bedrijfsonderdelen, namelijk Achmea Real Estate en Achmea Mortgages. Als gevolg hiervan moet ook de website syntrus.nl worden opgesplitst. Hiervoor heb ik een voorstel gemaakt voor de structuur van de nieuwe website en een projectplan opgesteld.

Het project zelf

Nadat het projectplan was goedgekeurd, ben ik samen met een Sitecore-ontwikkelaar aan de slag gegaan om de nieuwe structuur op te zetten en de inhoud van de oude websites over te zetten. Daarnaast heb ik visuele ontwerpen gemaakt voor beide sites, waarbij ik me heb gehouden aan de huisstijl van Achmea. Dankzij een goede samenwerking met de ontwikkelaar hebben we de websites ruim voor de deadline opgeleverd aan de nieuwe bedrijfsonderdelen.

Na enkele aanpassingen aan de pagina’s en wijzigingen in de inhoud werden beide sites goedgekeurd door de bedrijfsonderdelen van Achmea. Op de afgesproken datum, 1 juni, konden we de websites live zetten, zoals gepland.

Resultaten van het project

Het succesvol live zetten van de websites op 1 juni markeert een belangrijke mijlpaal voor het project bedrijfsnaamswijziging. Het project is conform het budget en de planning gerealiseerd, wat een mooie prestatie is.

Interesse?

Bel of mail voor meer informatie!

Margo Westgeest
Javastraat 2k, 3312 XH Dordrecht

06 – 48 08 29 78
mail@margowestgeest.nl
www.margowestgeest.nl

Social media