Portfolio

Interactie ontwerp

Achmea Corporate Relations

Website Achmea Corporate Relations updaten en in lijn brengen met andere sites van Achmea

KLANT: Achmea Corporate Relations

ROL: inventariseren van wensen/behoeften. Ideeën uitwerken en voorbereiden voor ontwikkelaar. 

Aanleiding project

De website van Achmea Corporate Relations was inmiddels verouderd qua design en inhoud. Daarnaast lagen er ook wensen op het terrein van navigatie en interactie.

Het project zelf

Mijn werkwijze komt vaak neer op het voeren van gesprekken om de wensen en behoeften van de opdrachtgever te achterhalen. Al tijdens die gesprekken probeer ik zogenoemde wireframes te maken. Door dit al in deze fase te doen, wordt het mogelijk voor de opdrachtgever om de uitvoering van de ideeën gevisualiseerd te zien. En goede en minder goede punten direct op te merken. Bijvoorbeeld, staan de teksten en de foto’s wel op de gewenste plaats? Deze werkwijze heb ik ook bij Achmea Corporate Relations met succes gevolgd. Het heeft geresulteerd in een visueel en interactief design waarop de vernieuwde website gebaseerd is.

Resultaten van het project

Ook dit project is met succes en binnen de gestelde deadline afgerond. Verouderde content is verwijderd terwijl nieuwe content is toegevoegd. De site van Corporate Relations heeft nu dezelfde look-and-feel als andere websites van Achmea.

Interesse?

Bel of mail voor meer informatie!

Contact informatie

Margo Westgeest
Javastraat 2k, 3312 XH Dordrecht

06 – 48 08 29 78
mail@margowestgeest.nl
www.margowestgeest.nl

Social media

Stuur een bericht