Portfolio

Interactie ontwerp

Achmea Personenschade

Website Achmea Personenschade updaten en in lijn brengen met andere sites van Achmea

KLANT: Achmea Personenschade

ROL: inventariseren van wensen/behoeften. Ideeën uitwerken en voorbereiden voor ontwikkelaar. 

Aanleiding project

Nadat de corporate website van Achmea grondig vernieuwd was, moesten ook de websites van de diverse merken en bedrijfsonderdelen vernieuwd worden. De website van Achmea Personenschade is er daar 1 van. Invoeren van de nieuwe huisstijl, de verbeterde navigatie en de opgefriste look-and-feel vormden de hoofdbestanddelen van dit project.

Het project zelf

Bij dit project heb ik mijn vertrouwde werkwijze kunnen uitvoeren. Met andere woorden, gesprekken voeren met de opdrachtgever om de wensen & behoeften te kunnen achterhalen. Daarbij natuurlijk wel de vernieuwde huisstijl in gedachten houden als kader. Tijdens de gesprekken heb ik de wireframes al gemaakt en besproken met de opdrachtgever om zo de goede punten en de verbeterpunten van hun gedachtegang te kunnen laten zien. Na akkoord van de opdrachtgever heb ik deze wireframes omgezet in een prototype. Door deze uitgebreid te voorzien van de nodige aantekeningen is er een optimale communicatie met de ontwikkelaar van de website mogelijk gebleken.

Resultaten van het project

Het ruim binnen de deadline opleveren van het project was ook dit keer geen enkel probleem. De opdrachtgever gaf aan dat onze samenwerking en de snelheid bijzonder op prijs gesteld werden. Daarnaast gaf de ontwikkelaar aan dat de gesproken en geschreven communicatie ook als zeer prettig werd ervaren.

Interesse?

Bel of mail voor meer informatie!

Contact informatie

Margo Westgeest
Javastraat 2k, 3312 XH Dordrecht

06 – 48 08 29 78
mail@margowestgeest.nl
www.margowestgeest.nl

Social media

Stuur een bericht